El ple municipal reconeix la tasca del secretari Rigau i la vicesecretària Cortés

Rigau i Cortés es jubilen després de 44 i 20 anys respectivament de treball a l'Ajuntament


Temes relacionats

Acte de comiat per la jubilació del secretari i de la vicesecretària de l'Ajuntament (11/jul/18)


  • Comparteix:

Imatge de l'acte del comiat al darrer ple ordinari / Foto: Localpres

Imatge de l'acte del comiat al darrer ple ordinari / Foto: Localpres

El ple municipal ha reconegut aquesta setmana la feina del secretari i de la vicesecretària de l'Ajuntament, Josep Maria Rigau i Concha Cortés, després de 44 i 20 anys al consistori respectivament. Tots els portaveus dels representants polítics municipals han destacat la tasca jurídica al consistori i els han entregat una fotografia de record de l'acte de comiat fet ara fa una setmana al vestíbul del Teatre-Auditori.

ESCOLTA-HO

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, també els ha agraït la feina i ha explicat que li 'sap greu' la seva marxa, tot i que està 'molt contenta' per la nova etapa 'merescuda' que els espera.

Carmela Fortuny

Jo ara arribo com a alcaldessa i vostès marxen. S'ho mereixen, però em sap greu. Molt contents d'aquesta nova època que els espera però també una mica de mal al cor per aquesta marxa.


El secretari Rigau ha valorat les paraules d''escalf' dels regidors i de l'alcaldessa tot i que ha assegurat que 'no són merescudes' perquè no ha fet 'res extraordinari'. Rigau ha dit que ha treballat 'des de l'honestedat' i, després de més de 700 plens 'd'aprenentatge constant', ha definit els ajuntaments com a 'l'organització política per excel·lència'.

Josep Maria Rigau

Per mi ha estat un aprenentatge constant i cada ple era diferent, mai he sentit cap rutina. Entenc que els ajuntaments són l'organització política per excel·lència.


Cortés, en el seu discurs també ha agraït el reconeixement tot i que ha cedit el protagonisme del comiat a Rigau.

Concha Cortés

He estat a la sala de màquines i la meva feina no ha estat molt visible. He treballat amb intensitat, interès i dedicació, però el protagonista ha estat el senyor Rigau. Entenc que l'homenatge va més dirigit a ell, però de totes maneres moltes gràcies.


A l'acte de comiat de la setmana passada van assistir el conseller santcugatenc Jordi Puigneró, els exalcaldes Joan Aymerich, Lluís Recoder i Mercè Conesa, a més de l'actual alcaldessa, Carmela Fortuny, representants polítics de les formacions del consistori i treballadors municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.