Paluzie, Fortuny, Gibert i Ingla protagonitzen l'acte de suport a les 'preses i exiliades polítiques'


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie; l'alcaldessa, Carmela Fortuny i les portaveus municipals Núria Gibert (CUP-PC) i Mireia Ingla (ERC-MES) intervindran a l'acte 'Papallones per la llibertat' en suport a les 'preses i exiliades polítiques' aquest dilluns a Sant Cugat. Organitzat per l'ANC local amb el suport d'Òmnium Cultural i l'ADIC, la iniciativa arrencarà a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de l'Om.

L'entitat lamenta que dones que han estat 'fidels al mandat que els va donar el poble' les hagi portat a la presó. La responsable de mobilitzacions de l'ANC de Sant Cugat, Núria Fernández, ha explicat a Cugat.cat el perquè del nom de l'acte.

Núria Fernández

Hem escollit en aquest acte la figura de la papallona perquè la seva lluita per sortir del cau que les oprimeix és meditada, pensada de forma intel·ligent, com la que estem fent per fugir de la repressió i la maldat d'un estat heure del franquisme.


L'acte també tindrà el seu apunt musical amb la interpretació, per part d'Assumpta Crivillers, de 'l'Emigrant', de Jacint Verdaguer musicada per Amadeu Vives, amb la companyia de Teresa Escolà al teclat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.