ERC està insatisfeta amb la resposta del govern espanyol sobre el servei de renovació del DNI


  • Comparteix:

ERC considera 'inacceptable' la resposta del govern espanyol a les reclamacions presentades pel partit sobre el servei de renovació de DNI i passaport a Sant Cugat. L'executiu central defensa que la comissaria té els mitjans necessaris per atendre la ciutadania, mentre els republicans entenen la resposta com una prova que el PSOE no es preocupa pels drets de la població.

El govern espanyol ha repost una bateria de preguntes presentada per ERC al Congrés dels Diputats per demanar explicacions del 'mal servei' en la renovació de documents a Sant Cugat. Segons l'executiu espanyol, el nombre de funcionaris, els horaris i els mitjans de la comissaria de la Policia Nacional espanyola són els adequats a les necessitats de la ciutat.

Des d'Esquerra, Toni Ramon considera que, per tots els ciutadans que han utilitzat aquest servei, aquesta resposta és inacceptable.

Toni Ramon

Si el govern central no té intenció de millorar els serveis, que els traslladi a la Generalitat


Des de la formació republicana consideren que aquest deficient servei no és un cas aïllat, sinó que demostra una despreocupació de l'executiu socialista.

Toni Ramon

El govern socialista té absolutament descuidada la nostra ciutat i Catalunya


ERC considera que la resposta del govern espanyol demostra que tots els serveis de competència estatal a Sant Cugat són de 'mala qualitat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.