Fortuny es reuneix amb els Mossos d'Esquadra per analitzar la seguretat a Sant Cugat


Temes relacionats

Veïns de la Floresta reclamen més presència policial i recursos contra els robatoris a llars (16/jul/18)


  • Comparteix:

Un moment de la reunió / Foto: Localpres

Un moment de la reunió / Foto: Localpres

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, s'ha reunit aquest divendres amb els Mossos d'Esquadra en una reunió que ha servit per reforçar el treball conjunt en la lluita contra els robatoris amb força a domicilis. Fortuny, acompanyada de la tinenta d'alcalde de Seguretat, Cristina Paraira, i representants de la Policia Local, ha analitzat les mesures de coordinació, com el grup de paisà conjunt amb la policia catalana que s'ha posat en marxa fa tres setmanes.

Els robatoris a domicilis són la gran preocupació actual de govern i cossos policials, especialment a zones perifèriques i residencials com Valldoreix, la Floresta, Mira-sol i les Planes. L'alcaldessa ha anunciat la instal·lació de més càmeres de videovigilància i un reforç comunicatiu per fer arribar consells d'autoprotecció a la ciutadania. En declaracions a Cugat.cat ha assegurat que, tot i que encara hi ha 'marge de millora', la coordinació entre Mossos d'Esquadra i Policia Local és 'molt bona'.

Carmela Fortuny

Ja s'hi treballa, però a partir de la reunió d'avui hem pogut donar un impuls a la necessària coordinació entre Mossos d'Esquadra i Policia Local. En l'estona que hi hem dedicat hem trobat un marge de millora.


Fortuny també ha assenyalat que s'estan fent reunions amb veïns, que hi ha en marxa els grups de seguretat dels Consells de Barri i el Consell Local de Seguretat Ciutadana. A més, també ha posat en valor que les dades de robatoris 'no han cap patit augment important' respecte anys anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.