Cs lamenta que s'hagin perdut 'diners i hores' en debats 'sense contigut municipal'


  • Comparteix:

Aldo Ciprian, durant un ple / Foto: Localpres

Aldo Ciprian, durant un ple / Foto: Localpres

Cs lamenta que aquest curs polític s'hagi centrat en qüestions que 'no estan a l'abast de l'Ajuntament de Sant Cugat'. Segons el portaveu taronja, Aldo Ciprian, s'ha perdut 'temps i diners' de la feina dels grups municipals en debats que no afectaven directament la ciutat i considera que la seva formació és 'l'única' que ha presentat propostes només relacionades amb l'àmbit local. També ha assenyalat que l'últim canvi de cartipàs, que deixa Economia i Urbanisme amb regidors a temps parcial, demostra 'que no els donen gaire importància' a aquestes àrees.

Ciprian ha assenyalat que l'equip de govern no està prenent decisions per posar remei als grans problemes de la ciutat. El portaveu de Cs assegura que la seguretat ciutadana i Torre Negra són dos assumptes que s'arrosseguen 'des de principi de mandat' i que l'executiu local 'xuta la pilota endavant' i espera que siguin 'propers governs' qui hi posin remei. El portaveu taronja ha lamentat que no es doni importància a àrees com Economia i Urbanisme.

Aldo Ciprian

Tenim dues persones que a temps parcial s'estan ocupant d'àrees tan importants com Economia i Urbanisme. No li donen gaire importància.


Com a positiu, Ciprian assenyala que 'l'equip de govern ha descobert que no té majoria a l'Ajuntament' i que ara ha de comptar amb altres grups quan s'ha de tirar endavant alguns dels projectes. Això sí, ha demanat que d'ara endavant es faciliti més informació als grups en temes clau.

Aldo Ciprian

No donarem suport a informacions esbiaixades, on falta documentació i hi falten informes jurídics i es demana un vot a cegues.


Pel que fa al curs vinent, Ciprian ha assegurat que faran 'oposició constructiva'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.