El PDeCAT de Sant Cugat, satisfet amb la presidència de David Bonvehí

La delegació local creu que es tracta d''una candidatura de consens'


  • Comparteix:

David Bonvehí, a l'esquerra, al costat dels membres de la seva llista / Foto: ACN

David Bonvehí, a l'esquerra, al costat dels membres de la seva llista / Foto: ACN

'La llista de David Bonvehí és transversal i recull moltes sensibilitats'. Així ho ha valorat el president del PDeCAT Sant Cugat, Eloi Rovira, tan bon punt s’ha sabut que la llista ‘unitària’, encapçalada per David Bonvehí, ha guanyat les votacions a la presidència del PDeCAT. Les bases del partit han triat Bonvehí amb un 65,27% del vots mentre que l'altra llista, l'anomenada 'crítica' amb el militant de Badalona David Torrents al capdavant i la santcugatenca Lola Mata entre les seves files, ha rebut un suport del 28,9%.

Rovira s'ha mostrat satisfet amb l’elecció de Bonvehí i considera que la candidatura 'ha de permetre la transició cap a la Crida Nacional per la República'.

Eloi Rovira

Jo crec que és una bona candidatira de conscens que ens ha de permetre fer aquesta transició cap a la Crida Nacional per la República, a petició del president Puigdemont. Per tant, estem contents.


El president del PDeCAT Sant Cugat considera que la victòria de Bonvehí respon als suports que ha sabut sumar gràcies a la transversalitat de la seva llista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.