El PP emplaça el govern a pagar 'de la seva butxaca' les costes judicials del cas de l'estelada


Temes relacionats

El TSJC desestima el recurs de l'Ajuntament contra la sentència que obligava a retirar l'estelada de l'espai públic (24/jul/18)


  • Comparteix:

Benejam, en una intervenció al ple / Foto: Localpres

Benejam, en una intervenció al ple / Foto: Localpres

El PP de Sant Cugat no ha trigat a celebrar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que dóna la raó a Societat Civil Catalana (SCC) en la denúncia interposada contra l'Ajuntament per penjar l'estelada en espais públics. Una resolució que condemna el consistori a assumir les costes judicials del recurs que el consistori va presentar amb un màxim de 2.000 euros. La formació exigeix al govern actual i a l'alcaldessa de l'època, Mercè Conesa, que abonin aquesta quantitat de les seves butxaques.

Per al portaveu i president del PP, Álvaro Benejam, és necessari que els regidors del PDeCAT-Demòcrates assumeixin aquesta responsabilitat 'si és que encara els queda dignitat'.

Álvaro Benejam

Que ho vol assumir Conesa? Que ho faci. Que ho volen fer entre tots? També. Però han d'assumir responsabilitats.


Benejam ha aprofitat l'avinentesa per reclamar, de nou, la retirada de la pancarta 'Llibertat presos polítics' a la façana consistorial i que Sant Cugat es doni de baixa de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.