L'ANC enceta avui la campanya per penjar pancartes i estelades a l'AP-7


  • Comparteix:

L'ANC planeja penjar missatges als ponts / Foto: Google Maps

L'ANC planeja penjar missatges als ponts / Foto: Google Maps

La secció local de l'ANC vol omplir de pancartes i estelades diversos ponts que passen per sobre l'AP-7 a Sant Cugat aquest dissabte, l'11 i el 18 d'agost. Ho faran, a la vegada, als ponts que connecten amb l'avinguda de Roquetes, de l'alcalde Barnils i de l'avinguda Europa. Compten amb voluntaris que en aquestes jornades participaran, de deu del matí a una del migdia, en aquesta acció coordinada amb els CDR i l'ANC de les comarques de Girona. L'objectiu és transmetre missatges favorables a la independència als vehicles en tres dies de trànsit intens per les vacances d'estiu.

L'impulsor de la iniciativa de l'ANC, Quico Picas, ha explicat a Cugat.cat que volen fer arribar el missatge a molta gent.

Quico Picas

L'objectiu és donar a conèixer a qui passi per l'AP-7 en aquests dies de canvi de vacances la reivindicació per la independència i els presos polítics.


Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a pxisantcugat@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.