Mig centenar de persones clamen la independència des dels ponts de l'AP-7

L'ANC continuarà la campanya els dos propers dissabtes


  • Comparteix:

L'actuació s'ha fet simultàniament a tres ponts

L'actuació s'ha fet simultàniament a tres ponts

L'onada de calor no ha aturat l'ANC que aquest dissabte ha congregat unes 50 persones en tres ponts de l'AP-7, a Sant Cugat, per penjar estelades i pancartes a favor de la independència. La iniciativa, que s'ha dut a terme entre les 10 del matí i la una del migdia amb un sol de justícia, ha servit per fer sentir la seva veu davant els vehicles que transitaven per aquesta via. Les accions s'han fet als ponts de les avingudes de Roquetes, Alcalde Barnils i Europa.

Un dels coordinadors de l'ANC, Josep Lluís Lliberia, ha valorat l'assistència i la implicació dels participants, que han penjar cartells per les dues bandes dels ponts en una acció simultània.

Josep Lluís Lliberia

Hem pogut reunir més de 60 persones que ens han vingut especialment de Sant Cugat, però d'altres llocs com poden ser Terrassa, Cerdanyola o Caldes de Montbui, als quals els volem agrair la seva presència.


La iniciativa, que es repetirà els dos propers dissabtes, es fa també amb l'ANC i els CDR de les comarques de Girona.

L'ANC santcugatenc ha emplaçat els conductors a fer sonar el clàxon i als ciutadans que poguessin fer una foto a penjar-la a Twitter amb l'etiqueta #pontsperlaindependencia. El col·lectiu calcula que els han vist uns 70.000 vehicles durant l'acció.

Crítiques del PSC
El portaveu municipal del PSC, Pere Soler, ha criticat l'acció via Twitter per les conseqüències que aquest tipus d'iniciatives poden tenir en el trànsit.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.