El PSC veu 'desencertades' les reivindicacions independentistes amb motiu del 17-A

Pere Soler veu més necessària la unitat 'sense figures' davant el terrorisme


Temes relacionats

El Museu proposa avui una nova cita de 'Guia'm pel Monestir' (19/ago/18)

L'Ajuntament convoca cinc minuts de silenci aquest divendres pels atemptats de Barcelona i Cambrils (16/ago/18)


  • Comparteix:

Soler, en una imatge d'arxiu

Soler, en una imatge d'arxiu

El portaveu municipal del PSC, Pere Soler, troba fora de lloc 'l'intent partidista de reivindicar un estat propi' per part d'organitzacions polítiques i socials amb relació als actes commemoratius, aquest divendres, del primer aniversari del 17-A. Soler creu que aquestes actituds, així com la celebració d'actes paral·lels o l'oposició a la visita de Felip VI, 'no mostren cap tipus de solidaritat ni empatia cap a les víctimes', entre elles dues santcugatenques i els seus familiars.

En un comunicat, els socialistes santcugatencs han expressat el suport i el reconeixement a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. El portaveu muncipal del PSC, Pere Soler, ha aprofitat per reprovar aquells 'que estan utilitzant els actes del primer aniversari per posicionar-se políticament'.

Pere Soler

Com a partit assistirem als actes que es convoquin a àmbit de país. Aquestes postures polititzades distreuen el debat que ha d'estar centrat en les víctimes.


El socialista emplaça aquestes organitzacions a 'mostrar sense figures que estan disposades a treballar per erradicar el terrorisme'. També han criticat la celebració d'actes paral·lels com el convocat aquest divendres davant la presó de Lledoners a càrrec de l'ANC i Òmnium.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.