L'ANC tanca avui la campanya 'Ponts per la independència'


  • Comparteix:

Acció de l'inici de la campanya / Foto: ANC

Acció de l'inici de la campanya / Foto: ANC

L'ANC tanca avui la campanya 'Ponts per la independència' desplaçant-se, per tercer dissabte consecutiu, a ponts de l'AP-7 per omplir-los de pancartes i estelades. Ho fan, a la vegada, als ponts que connecten amb l'avinguda de Roquetes, de l'alcalde Barnils i de l'avinguda Europa. Compten amb voluntaris que participaran, de deu del matí a una del migdia, en aquesta acció coordinada amb els CDR i l'ANC de les comarques de Girona.

Mig centenar de persones han acompanyat com a voluntaris l'ANC en la consecució d'aquesta campanya. L'objectiu de la mateixa és transmetre missatges favorables a la independència als vehicles en tres dies de trànsit intens per les vacances d'estiu.

El col·lectiu ha fet un bon balanç de 'Ponts per la independència' tenint en compte que es feia al mes d'agost i que el primer dia afrontava una onada de calor. També han valorat la participació de ciutadans de l'entorn de Sant Cugat.

Segons els càlculs de l'entitat, en cada acció han estat vistos per uns 70.000 vehicles. Una iniciativa que no va ser ben vista per alguns sectors, com el PSC de Sant Cugat, que va qüestionar la seguretat d'una acció que convida els ocupants dels vehicles a penjar fotos dels ponts a Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.