L'ANC congrega prop de 40 voluntaris al pont de l'AP7 al seu pas per Sant Cugat

Es tracta de la darrera jornada de la campanya 'Ponts per la independència'


Temes relacionats

L'ANC vol tornar aquest dissabte a omplir de pancartes i estelades els ponts de l'AP7 (24/ago/18)


  • Comparteix:

Manifestants al pont de l'AP7

Manifestants al pont de l'AP7

La darrera jornada de la campanya 'Ponts per la independència', impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha reunit prop d'una quarantena de persones al pont de l'AP7 al pas per Sant Cugat, al tram proper al centre comercial. Els voluntaris s'han repartit a banda i banda de la infraestructura i hi han lluït pancartes, estelades i llaços grocs a favor de la República Catalana i de l'alliberament dels polítics independentistes empresonats.

'Ponts per la independència' ha estat una acció que s'ha celebrat cada dissabte d'agost. La de la setmana passada havia de ser l'última trobada però s'ha allargat un cap de setmana més. El vocal de l'ANC Sant Cugat Marc Querol ha valorat la implicació dels voluntaris vallesans i la importància d'accions com la d'aquest dissabte.

Marc Querol

Les valoro doncs, molt efectives, i de cara l'exemple que estem donant davant els cotxes i estrantgers que circulen amunt i avall doncs, positivament. I aquesta jornada, que ha estat l'última, intentem donar la màxima representació de la necessitat que tenim de ser un país lliure.


La campanya s'ha celebrat a l'agost, precisament, per atraure l'atenció de turistes que visiten Catalunya. Entre els voluntaris no només hi havia santcugatencs sinó que també han vingut persones d'altres municipis com Sant Joan Despí, Rubí, Sabadell i Barcelona.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.