ICV-EUiA veu 'una oportunitat d'or' per construir una majoria d'esquerres a Sant Cugat

Els ecosocialistes volen aprofitar 'el desgavell' a l'equip de govern


  • Comparteix:

Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez aquest dijous a l'Espai Comú / Foto: Twitter ICV Sant Cugat

Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez aquest dijous a l'Espai Comú / Foto: Twitter ICV Sant Cugat

ICV-EUiA creu que la situació de 'desgavell' a l'equip de govern, a causa dels canvis al cartipàs, 'la descoordinació entre departaments' i 'l'ombra de la corrupció', suposa una 'oportunitat d'or' per construir una majoria d'esquerres al consistori de cara a les eleccions municipals de l'any que ve. Es tracta d'uns comicis als quals els ecosocialistes concorreran sota la marca Sant Cugat en Comú, la qual consideren que els pot ajudar a consolidar uns bons resultats. Per aconseguir una majoria d'esquerres, l'agrupació vol que es tingui en compte totes les formacions d'aquest tarannà, també el PSC.

Els ecosocialistes creuen que l'equip de govern 'fa el que pot amb el que li queda', en referència a la marxa de Mercè Conesa i Damià Calvet, i lamenten 'descoordinació' entre departaments, produïda pels canvis al cartipàs. També lamenten que es tracti d'un executiu sota 'l'ombra de la corrupció' i critiquen les propostes a les quals no ha donat compliment.

Per tot plegat, el portaveu d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, veu les municipals de l'any que ve com una oportunitat perquè els partits d'esquerres sumin per provocar un canvi de color polític a l'equip de govern.

Ramon Gutiérrez

Tenim una oportunitat d'or a les municipals. Les formacions d'esquerres tenim molt en comú. Per part nostra, tenim una plataforma nova que pot permetre eixamplar sinergies.


Els ecosocialistes volen posar el focus, de cara als comicis, sobre els barris. Des d'aquest setembre, Sant Cugat en Comú començarà a redactar un programa electoral que vetlli perquè la ciutat 'funcioni per a tothom'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.