El govern destituït pel 155, amb Romeva i Ponsatí, crida a participar a la Diada


  • Comparteix:

El govern destituït crida a repetir 'l'èxit' de diades anteriors

El govern destituït crida a repetir 'l'èxit' de diades anteriors

El govern destituït per l'article 155, amb els santcugatencs Raül Romeva i Clara Ponsatí, ha fet una crida en una carta a participar a la manifestació de l'11-S. Els membres de l'executiu asseguren al text que 'entre la presó i l'exili' la majoria no hi podran assistir, hi seran 'més que mai'. La carta afirma que els 'mesos de repressió' no han minvat 'l'esperit cívic' dels catalans i agraeixen el suport rebut durant 'des de les presons i l'exili'.

La missiva també remarca la importància que 'es repeteixen tots els èxits de les diades anteriors' amb 'una gran participació, un esperit transversal i un insubornable compromís amb la no-violència'. Per això adverteixen que cal evitar caure en 'provocacions' per part 'dels qui durant tot aquest temps han actuat per dissoldre l'esperit cívic i pacífic del poble català'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.