Sant Cugat iniciarà la primera Marxa per la República amb Quim Torra


Temes relacionats

La plaça del Rei passarà a dir-se plaça de l'U d'Octubre ( 9/mai/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del president de la Generalitat / Foto: ACN

Imatge d'arxiu del president de la Generalitat / Foto: ACN

El president de la Generalitat, Quim Torra, iniciarà a Sant Cugat la primera Marxa per la República, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. La cita tindrà lloc diumenge vinent a partir de dos quarts de vuit del vespre i coincideix amb els 11 mesos d'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. A més, servirà per inaugurar oficialment la plaça de l'U d'Octubre.

Segons han concretat les associacions independentistes, aquesta primera marxa recorrerà els carrers de Sant Cugat des de la plaça de la Vila. La proposta respon a la crida del mateix president de la Generalitat d'impulsar mobilitzacions durant la tardor en defensa dels drets civils.

L'acte, que també tindrà la presència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, es completarà amb la inauguració oficial de la plaça de l'U d'Octubre i una actuació musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.