Els 'presos i exiliats polítics' marquen la 4a Marxa de Torxes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els participants han arribat a la plaça d'Octavià

Els participants han arribat a la plaça d'Octavià

Més de 400 de persones han recorregut Sant Cugat aquest dilluns al vespre en la 4a Marxa de Torxes, un acte organitzat per Òmnium Cultural en homenatge a les víctimes de 1714. Els assistents han sortit des de la plaça de Rafael Casanova per arribar a la plaça d'Octavià, en un itinerari marcat pels crits de 'llibertat' i d''independència' i que serveix d'obertura dels actes de l'Onze de Setembre a la ciutat.

La comitiva l'han encapçalada alguns dels regidors dels partits polítics independentistes i l'alcaldessa, Carmela Fortuny, així com representants de les delegacions locals d'Òmnium i de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Durant la marxa i els parlaments hi ha hagut constants referències als líders independentistes empresonats i a l'exili, entre ells els santcugatencs Raül Romeva i Clara Ponsatí. De fet, molts dels assistents han mostrat les il·lustracions del santcugatencs Jordi Magrià, que també ha participat de la concentració. El president d'Òmnium Sant Cugat, Lluís Bonet, ha explicat que és necessari 'tenir presents' els 'presos i exiliats'.

Lluís Bonet

Tenir la quantitat de presos, exiliats i persones en processos judicials que tenim tenyeix qualsevol activitat que es pugui fer en relació al procés de Catalunya.


Així ha anat la marxa














  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.