Fortuny: 'Hem de treballar per un nou país, lliure de presos polítics, on la llibertat d'expressió conformi la base democràtica'


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha animat els santcugatencs a treballar 'per aconseguir la sobirania nacional', durant el seu discurs institucional en els actes de commemoració de l'Onze de Setembre a la plaça de Rafael Casanova de Sant Cugat. Fortuny ha afegit que la llibertat d'expressió i de pensament ha de 'conformar la base democràtica de la nova república'.



En aquest sentit, ha dit que es conjura des del món local 'per seguir estan sempre al costat de les institucions del país, dels legítims representants públics i del poble de Catalunya'.

Carmela Fortuny

Des del món local hem de treballar amb fermesa per un nou país, lliure de presos polítics on la llibertat d'expressió i de pensament conformin la base democràtica de la nova repoública, des de la pau, el respecte, el seny, i la convivència pacífica, que sempre ha estat la nostra manera de fer, i de ser.


Fortuny ha reivindicat durant el discurs el respecte a la llibertat d'expressió, sobretot, en els espais públics, dels quals ha dit que 'és el lloc dedicat històricament a l'acció política, social i democràtica'. L'alcaldessa ha demanat respecte per l'espai públic i ha dit que 'cap veí té dret a censurar o retirar els símbols d'expressió cívica, respectuosa i pacífica d'un altre ciutadà'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.