Fortuny: 'Hem de treballar per un nou país, lliure de presos polítics, on la llibertat d'expressió conformi la base democràtica'

Política

Publicat el 11/set/18 per Mar Castro

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha animat els santcugatencs a treballar 'per aconseguir la sobirania nacional', durant el seu discurs institucional en els actes de commemoració de l'Onze de Setembre a la plaça de Rafael Casanova de Sant Cugat. Fortuny ha afegit que la llibertat d'expressió i de pensament ha de 'conformar la base democràtica de la nova república'.


MIRA-HO A CUGAT TV

En aquest sentit, ha dit que es conjura des del món local 'per seguir estan sempre al costat de les institucions del país, dels legítims representants públics i del poble de Catalunya'.

Carmela Fortuny

Des del món local hem de treballar amb fermesa per un nou país, lliure de presos polítics on la llibertat d'expressió i de pensament conformin la base democràtica de la nova repoública, des de la pau, el respecte, el seny, i la convivència pacífica, que sempre ha estat la nostra manera de fer, i de ser.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fortuny ha reivindicat durant el discurs el respecte a la llibertat d'expressió, sobretot, en els espais públics, dels quals ha dit que 'és el lloc dedicat històricament a l'acció política, social i democràtica'. L'alcaldessa ha demanat respecte per l'espai públic i ha dit que 'cap veí té dret a censurar o retirar els símbols d'expressió cívica, respectuosa i pacífica d'un altre ciutadà'.