El PSC considera un 'menyspreu' per a Sant Cugat l'absència del conseller a la Junta Local de Seguretat


Temes relacionats

El PSC de Sant Cugat reclama a la delegació del govern que agilitzi les pantalles acústiques a Mas Gener (29/set/18)

El ple acorda convocar la Junta Local de Seguretat de manera immediata (18/set/18)


  • Comparteix:

Miquel Buch finalment no assisteix a la reunió pel ple del Parlament / Foto: ACN

Miquel Buch finalment no assisteix a la reunió pel ple del Parlament / Foto: ACN

El grup municipal del PSC qualifica de 'menyspreu' i de 'manca de compromís' el fet que el conseller d'Interior, Miquel Buch, finalment no assisteixi a la Juntal Local de Seguretat convocada per aquest dimarts. Els socialistes al·leguen que és 'imprescindible' una 'millor coordinació' entre cossos de seguretat en una qüestió 'transcendental' per a la ciutat.

Buch havia de presidir la reunió aquest dimarts amb els cossos locals i els Mossos d'Esquadra, que tenen les competències en seguretat. Segons el grup socialista, el fet que finalment no ho faci, demostra 'que està més pendent d'altres qüestions' que no de la que n'és 'responsable'. Tot i així, el partit celebra que s'hagi mantingut la convocatòria, després que el ple aprovés una moció originària del PP.

El portaveu del grup municipal socialista, Pere Soler, ha explicat a Cugat.cat que el conseller 'podria' haver cancel·lat la seva visita a Sant Cugat per 'algun tipus de pressió', per evitar una 'persecució' o 'escrache' per actuacions dels Mossos 'discutides' durant els darrers dies. Soler ha assegurat que, en cas que fos així, seria un 'acte de covardia'.

El portaveu socialista, a més, també ha assegurat no entendre que no s'hagi convocat abans una Junta Local de Seguretat 'amb l'excusa de la presència del conseller' quan 's'hauria pogut fer molt abans' si finalment no havia d'assistir-hi.


Pere Soler

El conseller està una mica discutit i es podria haver trobat amb algun tipus de persecució o 'escrache' o pressió a Sant Cugat pel fet de venir a la ciutat. I una manera d'evitar-ho seria no venir, el que seria un acte de covardia per part d'un conseller amb tanta responsabilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.