El PSC enceta el procés de primàries que culminarà el 19 d'octubre


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Vicenç San Francisco i Jordi Prat han presentat el calendari de primàries del PSC

D'esquerra a dreta, Vicenç San Francisco i Jordi Prat han presentat el calendari de primàries del PSC

El PSC ha donat el tret de sortida al procés de primàries que ha d'elegir candidat a l'alcaldia de Sant Cugat per a les municipals de maig, que acabarà el dia 19 d'octubre amb el nomenament de l'escollit. La possibilitat de presentar-se com a candidat està oberta fins aquest divendres i es proclamaran els precandidats el mateix dia. A partir d'aquesta data comença un període, que va del 6 al 10 d'octubre, on els candidats han de recollir un 20% dels avals de la militància.

Una vegada aconseguit els suports, l'11 d'octubre l'Autoritat Electoral proclamarà el nom dels qui passen a les eleccions. Finalment, la militància del PSC està cridada a les urnes el 19 d'octubre. L'escrutini es realitzarà el mateix dia a les sis de la tarda. El secretari d'organització del PSC, Vicenç San Francisco, i el president de l'Autoritat Electoral del Vallès Oest, Jordi Prat, han destacat que, ara per ara, no tenen constància de cap nom que es vulgui presentar.

En cas que hi hagi un sol candidat es passa directament a l'assemblea de proclamació del candidat el 19 d'octubre.


V. San Francisco / J.

A partir d'avui, la gent ha rebut la comunicació i tenen temps fins el dia 5 per fer el pas endavant i després recollir els avals. Tinguem un o diversos candidats des de l'assemblea debatrem el programa electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.