El pressupost municipal de l'any que ve centra la tertúlia política d'aquest dimecres


  • Comparteix:

La tertúlia política té lloc cada dimecres a un quart de deu

La tertúlia política té lloc cada dimecres a un quart de deu

Els pressupostos per a l'any vinent, presentats per l'Ajuntament la setmana passada, han protagonitzat la tertúlia política de Cugat.cat d'aquest dimecres. L'habitatge, els impostos i les inversions en equipaments han centrat un debat que es pot seguir en directe cada dimecres a un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

ESCOLTA-HO


Què han dit els tertulians?

Eloi Rovira (PDeCAT- Demòcrates)

Eloi Rovira (PDeCAT- Demòcrates)

'Encara hem d'enriquir el pressupost amb les propostes de tots els grups. Seguirem amb una línia continuïsta'.


Ignasi Bea (CUP-PC)

Ignasi Bea (CUP-PC)

'La pregunta és si amb el que tenim en tenim prou. Segons les dades, la gent marxa de Sant Cugat perquè no es pot permetre el nivell de vida, per tant la resposta és que no'.


Sergio Blàzquez (Cs)

Sergio Blàzquez (Cs)

'Sant Cugat té l'IBI més car de tot Catalunya i això repercuteix en el preu de la vivenda. Nosaltres votarem en contra dels pressupostos pels diners que es destinen a la nova Biblioteca Central, que s'haurien d'invertir en habitatge'.


Èric Gómez (ERC-MES)

Èric Gómez (ERC-MES)

'La nostra prioritat és l'habitatge. El problema no és si hem de pujar o baixar l'IBI, sinó oferir uns serveis d'acord amb el nivell d'ingressos de l'Ajuntament, un fet que de vegades no passa'.


Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA)

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA)

'Les prioritats per nosaltres són la inversió en habitatge, la perspectiva de gènere amb informes i indicadors i la redistribució. No és qüestió només de pujar l'IBI, sinó que qui més té, més ha de pagar'.


Vicenç San Francisco (PSC)

Vicenç San Francisco (PSC)

'Si fossin uns pressupostos continuïstes no tindríem cap problema amb votar a favor, però de moment no és així. L'habitatge i la seguretat haurien de ser prioritaris'.


Álvaro Benejam

Álvaro Benejam (PP)

'Hi ha una bona despesa en inversió als pressupostos, que ja ens agrada. Per nosaltres l'IBI que es paga a Sant Cugat ja és car, i també ho són les plusvàlues. Ser propietari a Sant Cugat és car i qui es vulgui comprar un pis ho hauria de poder fer'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.