Oberta la convocatòria de propostes per a la lliure disposició de Centre Oest

El districte disposa de 30.000 euros: 8.000 en pressupost ordinari i 22.000 per a inversions


  • Comparteix:

El consell de barri de Centre Oest s'ha reunit aquest dijous a l'Ateneu

El consell de barri de Centre Oest s'ha reunit aquest dijous a l'Ateneu

El veïnat de Centre Oest ja pot fer arribar les seves iniciatives de millora del barri a través del pressupost de lliure disposició. El termini de presentació de propostes es tanca el 18 de novembre i, després, fins l'1 de febrer, se sotmetran a validació tècnica. El 7 de febrer el consell de barri sotmetrà a votació quins projectes es converteixen en realitat. Està previst que Centre Oest disposi de 30.000 euros, 10.000 més que en l'edició passada, dels quals 8.000 són de pressupost ordinari i 22.000 d'inversions. En tot cas, aquesta aportació ha de validar-se al ple, amb els pressupostos municipals de 2019.

Per a la lliure disposició d'enguany es van rebre 19 propostes, de les quals 11 van passar la validació tècnica. D'aquestes, se'n van aprovar vuit, que abordaven sobretot la preparació d'activitats culturals i familiars i la millora de l'entorn urbà.

Convivència i oci nocturn
L'àrea de Ciutadania de l'Ajuntament ha posat en marxa una prova pilot emmarcada en el Programa de prevenció i intervenció en l'oci nocturn. De moment només s'ha treballat la primera fase, en la qual tècnics municipals han observat les situacions d'incivisme, soroll i de consum d'alcohol que es produeixen al centre de Sant Cugat. Les intervencions es presentaran a la segona fase d'aquesta iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.