El PP exigeix al govern municipal el compliment de l'ordenança d'ús dels espais públics

Els populars demanen l'actuació del govern per 'acabar amb la pugna' dels llaços grocs


  • Comparteix:

El partit posa d'exemple els llaços, pancartes i pintades als espais públics

El partit posa d'exemple els llaços, pancartes i pintades als espais públics

El PP demana al govern municipal el compliment de l'ordenança municipal de convivència ciutadana que regula els usos dels espais i vies públiques. En aquest sentit, els populars presenten una moció al ple d'aquest dilluns per exigir a l'equip de govern 'que posi tots els mitjans' perquè la Policia Local reguli aquests espais i pugui sancionar les persones que infringeixin l'ordenança.

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, assegura que la normativa 'no s'està aplicant a determinats grups de persones d'ideologia independentista' que posen llaços grocs a espais públics i mobiliari urbà. Benejam acusa el govern local de 'permisivitat', 'passivitat' i 'cooperació amb aquests grups independentistes', a més d'ignorar 'de forma deliberada la seva pròpia ordenança'. De fet, el portaveu popular assegura que 'la pugna' entre els que posen i els que retiren llaços grocs 'ha d'acabar'.

La moció també implica la retirada de 'tots aquells elements que infringeixin l'ordenança'. Benejam ha assegurat que 'el dret a la llibertat d'expressió no pot passar per sobre del que està establert en qualsevol ordenament jurídic.

El text, a més, inclou la condemna de 'qualsevol tipus d'agressió o episodi de violència', passat o futur, als carrers i espais públics de Sant Cugat i de la resta de Catalunya.


Álvaro Benejam

La pugna entre grups de persones que posen llaços grocs i grups de persones que els treuen ha arribat al seu límit i ha d'acabar. I l'Ajuntament, que ha de garantir la convivència, hauria de fer alguna cosa, perquè fins ara no ha fet res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.