El PP demana que l'Ajuntament assumeixi el sobrecost d'entrar a la zona 1


  • Comparteix:

Sant Cugat haurà d'assumir la compensació per ser zona 1

Sant Cugat haurà d'assumir la compensació per ser zona 1

El PP demana que l'Ajuntament assumeixi el sobrecost que suposaria el pas de Sant Cugat a la zona 1 de l'ATM. L'acord implicaria el pagament d'una nova taxa metropolitana de la qual fins ara el consistori estava exempt. Els populars han demanat en un comunicat que aquest pagament no es faci per la via de l'augment d'impostos sinó que siguin les arques municipals qui ho afrontin.

El portaveu popular, Álvaro Benejam, ha assenyalat que es tracta, això sí, d'un 'pedaç', perquè ja s'hauria d'haver aplicat la solució que haurà de ser definitiva, la T-Mobilitat. Aquest sistema hauria de permetre pagar segons la distància recorreguda i acabarà amb la tarifació per zones. Per tot plegat, Benejam ha assegurat que es tracta d'una 'mala gestió' tant per part del govern com l'Ajuntament.




Álvaro Benejam

Això és un pedaç. Respon a que la gent està farta que no s'implanti la T-Mobilitat i seguim estant a la zona 2 del transport metropolità. Cau pel seu propi pes que havia de ser així i sempre ho hem demanat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.