Comerç, record a Pep Blanes i entorn urbà, punts al torn de precs i preguntes de l'oposició del ple


  • Comparteix:

El ple té lloc el tercer dilluns de cada mes

El ple té lloc el tercer dilluns de cada mes

Els regidors de l'oposició s'han adreçat aquest dilluns a l'equip de govern per demanar informació sobre llicències comercials, sobre els homenatges a Pep Blanes i sobre el desbrossament de les rieres, entre d'altres. Són qüestions que es formulen a l'últim punt de l'ordre del dia del ple municipal, al torn de precs i preguntes.

ESCOLTA-HO

1. Núria Gibert (CUP-PC) (1'00'') explica que té constància que aquest divendres es produirà un desnonament. Demana a l'equip de govern si en té constància. L'equip de govern en pren nota.

2. Aldo Ciprian (Cs) (2'00'') pregunta quantes llicències d'activitat comercial s'han concedit en els darrers dos anys i quant han trigat a atorgar-se. Se li explicarà en comissió informativa. El portaveu taronja també ha preguntat a Paraira què respondran a l'Associació de Comerciants de l'avinguda de Cerdanyola sobre la instància contra la vianantizació de la via. Paraira diu que això ho ressol l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

3. El regidor no adscrit Dimitri Defranc (4'25'') pregunta quan tindrà lloc un ple sobre l'estat de la ciutat. Se li informarà properament, tot i que la data ja està prevista.

4. Sergio Blázquez (Cs) (5'00'') demana l'estat del desenvolupament i d'ocupació de les parades del mercat de Volpelleres. Se li respondrà en comissió informativa.

5. Álvaro Benejam (PP) (5'50'') demana com s'assumirà el cost per entrar a la zona 1 de transport de l'àrea metropolitana. També pregunta com es museïtzarà la zona de les restes arqueològiques de Mira-sol. De tot plegat se li respondrà en comissió informativa

6. Roser Casamitjana (ICV-EUiA) (7'00'') demana informació sobre el correu institucional. Lamenta que no arriba a tothom correctament. La tinenta d'alcalde Cristina Paraira assegura que s'han rebut queixes sobre el serveis de correus i que es revisarà. Al proper ple es portarà la licitació del servei postal municipal.

7. El regidor no adscrit Xavier Cortés (8'50'') estén la mà a l'equip de govern per estudiar la possibilitat que Pep Blanes doni nom a un certamen artístic.

8. Ferran Villaseñor (ERC-MES) (9'50'') posa en valor que a la plaça d'en Coll s'estan duent a terme activitats per treballar en millores del barri.

9. Munia Fernández-Jordán (Cs) (12'00'') demana informació sobre el desbrossament de les rieres a Sant Cugat. Se li respondrà en comissió informativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.