ICV oficialitza l'entrada a Sant Cugat en Comú de cara a les eleccions

Diu que ho fa 'sense condicionants ni línies vermelles'


Temes relacionats

Sant Cugat en Comú comença a caminar per definir discurs i programa electoral (25/set/18)


  • Comparteix:

Membres d'ICV en una una imatge d'arxiu

Membres d'ICV en una una imatge d'arxiu

ICV ha oficialitzat la seva entrada a Sant Cugat en Comú de cara a les eleccions municipals. Ho ha fet després que aquest dimarts la militància local hagi acordat per unanimitat participar d'aquest nou espai polític, i fer-ho 'sense condicionants ni línies vermelles', tal com ha explicat a Cugat.cat una de les coordinadores de l'agrupació local, Asun Reyes.

Reyes ha dit que el desig dels ecosocialistes és 'sumar-se des de zero' al projecte electoral per aglutinar forces de cara als comicis i aportar el bagatge polític que el partit té a la ciutat. Una aliança que la santcugatenca també ha descrit com a ferma i disposada a promoure un canvi de govern al municipi.

L'espai polític de Sant Cugat en Comú està integrat per membres d'ICV, d'EUiA, de Podem i independents, i està en marxa des de fa més de mig any.







Asun Reyes

No volem tenir privilegis ni marcar línies vermelles. Nosaltres no renunciem a la nostra història, i ho aportarem amb moltes ganes a l'organització. Intentarem que tot això serveixi perquè l'espai tingui més força i més capacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.