Recoder insta la Plataforma de Can Busquets a proposar una alternativa viable per no urbanitzar


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que el diàleg encara està obert, però reitera que la proposta inicial és la millor per preservar la zona

L'alcalde assegura que el diàleg encara està obert, però reitera que la proposta inicial és la millor per preservar la zona

L'alcalde, Lluís Recoder, ha demanat a la Plataforma Cívica en Defensa de Can Busquets que plantegin una alternativa viable per evitar la urbanització d'aquest sector. Recoder manté que el projecte que es va aprovar inicialment és el millor per La Floresta i Can Busquets, perquè permet protegir el 80% d'aquesta zona forestal i legalitzar els habitatges fora d'ordenació, però afegeix que el diàleg encara està obert.

Lluís Recoder es va entrevistar, de forma informal, amb els membres de la Plataforma Cívica en Defensa de Can Busquets durant la mostra d'entitats de la 29a. Festa de Tardor, celebrada aquest diumenge. L'alcalde va escoltar, de nou, les reclamacions de la plataforma, i va fer una crida als seus portaveus perquè proposin una alternativa viable per protegir Can Busquets.

Lluís Recoder

Jo accepto que em diguin que la nostra proposta no és bona, però demano que presentin una alternativa. El diàleg sempre estarà viu a Sant Cugat mentre jo sigui alcalde.


L'alcalde s'ha mostrat obert a tornar-se a reunir amb els responsables de la Plataforma, com ja va fer al setembre d'aquest any. Mentrestant, Recoder manté que el projecte de modificació del PGM de La Floresta aprovat inicialment és el millor per protegir Can Busquets i legalitzar les cases fora d'ordenació. L'escoltem.

Lluís Recoder

Nosaltres tenim una proposta transparent i clara sobre la taula i creiem que és la millor per protegir el 80% de Can Busquets. A més, es legalitzen cases i es fa habitatge públic.


Recordem que el projecte de modificació del PGM de La Floresta, que inclou la urbanització d'una part de Can Busquets, està aturat. La Plataforma Cívica en defensa d'aquest espai ha demanat que es reobri el debat per garantir que la necessària actualització del PGM no comporti la urbanització de Can Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.