Joly anuncia que la urbanització de les Planes no tindrà una partida pressupostària fins el 2006


  • Comparteix:

Els veïns lamenten aquest retard però celebren l'anunci de projectes com un casal de joves i una casa dels infants

Els veïns lamenten aquest retard però celebren l'anunci de projectes com un casal de joves i una casa dels infants

Les inversions previstes pel barri i la urbanització dels carrers han estata els temes centrals del consell de districte de les Planes. Els veïns han celebrat la notícia que està previst fer un centre de joves i una casa dels infants al barri, però han lamentat que, segons un primer esbós del Pla d'Actuació Municipal, la urbanització en aquesta zona no tingui una partida econòmica fins al 2006.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, ha avançat durant el consell de districte algunes xifres del pressupost per l'any vinent. Pel que fa a la despesa ordinària, la previsió és de 66 milions d'euros, dels quals 10'2 es destinaran a aquelles partides de serveis urbans destinades al manteniment de la ciutat. En el cas de les Planes, la despesa que els hi correspon són 567.000 euros.

En l'apartat d'inersions, l'esborrany del Pla d'Actuació Municipal preveu, per a les Planes, un casal de joves i una casa dels infants, que estan pressupostats per l'any vinent. La urbanització dels carrers, en canvi, no tindria una partida fins al 2006 i la seva planificació és per als propers 4 anys. Escoltem Jordi Joly.

Jordi Joly

Al 2005 tancarem tot el tràmit administratiu i de projectes i la dotació econòmica la preveiem pel 2006 i 2007. La planificació per acabar aquesta urbanització és a 4 anys.


Aquest anunci no ha estat ben rebut pels veïns, que denuncien que la urbanització dels carrers en aquest districte és un greuge històric que ja porta prou retard i que, amb cada any que passa, s'encareix una mica més. Josep Lara, de l'associació de veïns de les Planes, ha demanat que almenys aquest any de marge es destini realment a fer els tràmits i projectes necessaris així com a estudiar els expedients dels veïns que demanin ajudes a serveis socials per finançar les contribucions especials.

Josep Lara

Protestem pel fet que l'any 2005 no hi hagi aquesta dotació però en tot cas no hi haurà excusa per haver estudiat els expedients de la gent que necessitarà ajuda per pagar.


Un altre dels temes destacats del consell de districte ha estat l'anunci d'una partida per arranjar la depuradora de Can Borrull, una notícia que ha estat molt ben rebuda tant pels veïns com pels grups de l'oposició, que han recordat que aquesta depuradora fa temps que no funciona correctament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.