Benejam presentarà candidatura per ser l'alcaldable del PP de Sant Cugat

És la primera vegada que el popular intenta optar a l'alcaldia


Temes relacionats

Álvaro Benejam, nou tresorer del PP Català (10/nov/18)


  • Comparteix:

Benejam és regidor des de 2011 / Foto: Localpres

Benejam és regidor des de 2011 / Foto: Localpres

L'actual portaveu municipal i president del PP de Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha avançat a Cugat.cat que presentarà candidatura per ser l'alcaldable de la formació als comicis municipals. Benejam, elegit recentment tresorer del PP Català, anuncia el seu primer intent a l'alcaldia a l'espera que la formació obri en breu el període per a la presentació de candidatures.

Benejam, que anava de número 2 als últims comicis, va convertir-se en portaveu del grup municipal després que el cap de llista, Jordi Carreras, renunciés a prendre possessió de l'acta de regidor després del resultats electorals. En la convocatòria de 2015, els populars van patir una desfeta i van passar de ser la segona formació del ple a esdevenir la setena i última amb un sol regidor.

Carreras renunciaria, quatre mesos després, a la presidència del partit, que va recaure en Benejam. El santcugatenc, regidor des de 2011, va revalidar la presidència del partit el 2017 per unanimitat. Ja llavors Benejam es marcava com a objectiu de la formació ampliar la presència al ple i de cara al 2019 la intenció és encara més ferma.

El santcugatenc ja ha desgranat els tres punts en què pivotarà la seva candidatura: la seguretat, perquè 'a Sant Cugat tenim un problema greu'; els problemes de manteniment de la via pública i assolir un Ajuntament 'que no estigui polititzat i que governi per a tothom'.

Benejam és llicenciat en dret, especialitzat en dret mercantil i concursal. Exerceix com advocat des de 2001, sent soci i director del seu despatx.


Álvaro Benejam

Han aparegut altres formacions que han entrat amb força. Hem de lluitar per recuperar els votants que vam perdre i ampliar el nostre ventall d'electors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.