ICV-EUiA porta al ple la creació d'una oficina d'assessorament energètic

La coalició vol que s'ofereixi atenció personalitzada en matèria de drets energètics


  • Comparteix:

Els regidors d'ICV-EUiA Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez / Foto: Localpres

Els regidors d'ICV-EUiA Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez / Foto: Localpres

ICV-EUiA portarà al ple d'aquest novembre una moció per demanar que es creï una oficina d'assessorament energètic que ofereixi atenció personalitzada en matèria de drets energètics. Per al grup municipal, aquesta oficina ha d'informar i assessorar les persones que no poden mantenir la llar en unes condicions energètiques i de benestar adequades, a més de detectar l'incompliment de la legislació per part de les companyies subministradores.

Segons els ecosocialistes, 'a la ciutat hi ha gent que no obre un interruptor per por a que arribi una factura que no pugui pagar', i és per això que la creació d'una oficina d'assessorament energètic és necessària. A la moció, el grup també demana que l'oficina orienti en la millora de la gestió i l'eficiència energètica de les llars, que faci vincle amb els Serveis Socials de l'Ajuntament i que acompanyi i tramiti els ajuts, les multes i les gestions amb les companyies.

Per altra banda, la moció també preveu fer una campanya informativa a la ciutat per donar a conèixer l'oficina i les seves funcions.




Ramon Gutiérrez

No és una oficina per tractar la pobresa energètica, és una oficina per tractar els drets energètics de tothom. L'oficina ha de poder assessorar diferents qüestions relacionades amb l'energia que és un dret de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.