El govern de Valldoreix injecta 30.000 euros per reparar les goteres de l'escola bressol

Les pluges d'aquest dijous han causat goteres i inundacions al centre


Temes relacionats

Sant Cugat registra una quarantena de sortides de Bombers arran de les pluges (16/nov/18)


  • Comparteix:

Les famílies diuen que és una situació que fa tres anys que dura / Foto: Jordi López

Les famílies diuen que és una situació que fa tres anys que dura / Foto: Jordi López

La junta de veïns de Valldoreix ha acordat per unanimitat aquest dijous destinar 30.000 euros a la partida de manteniment de l'escola bressol del territori per solucionar les goteres que les pluges de dijous han ocasionat al centre. Es tracta d'una modificació pressupostària que el govern ha decidit tramitar d'urgència i que prové del romanent del pressupost d'enguany.

La mesura ha estat presa arran d'una proposta de la CUP-PC, que a través d'un dels seus vocals, Xavier Humet, ha traslladat aquesta qüestió a la junta. Una iniciativa que ha obtingut el suport de tots els grups polítics.

La decisió arriba després que l'AFA del centre hagi demanat aquest dijous en un comunicat que es resolgui la situació que, diuen, ja fa tres anys que existeix. L'associació de famílies considera que hi ha hagut 'passivitat' per part de l'equip de govern a l'hora de resoldre la problemàtica.

L'entitat ha carregat en el comunicat contra la presidenta accidental, exvocal d'Educació, perquè considera que aquesta situació 'és responsabilitat directa de la seva inacció en aquest darrer mandat'.

Als precs i preguntes, la presidenta accidental, Susana Herrada, ha reconegut arran d'una intervenció veïnal que el centre té defectes d'obra, que 'ja s'ha guanyat un contenciós i que es reclamarà tot el que s'hagi de reclamar'.




Xavier Humet

No sé si en aquest apartat de la modificació pressupostària es podria dedicar una partida a reparar els danys a l'escola bressol a causa de la urgència.

Susana Herrada

Hem guanyat un contenciós, encara tenim un aval. Però hi ha tants defectes d'obra que no sabem si aquesta gotera pertany al mateix tema pel qual tenim retingut l'aval.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.