Petició a la Generalitat per pressupostar la construcció de la 13a escola


Temes relacionats

Ensenyament reconeix la necessitat d'una 13a escola a Sant Cugat 'en un futur immediat' (26/oct/18)


  • Comparteix:

Els partits s'han posat d'acord en temes d'educació / Foto: Santcugat.cat

Els partits s'han posat d'acord en temes d'educació / Foto: Santcugat.cat

La ciutat sol·licitarà al govern de la Generalitat incloure en el pressupost de 2019 la creació de la 13a escola. La petició arriba arran d'una moció del PSC, esmenada pel PDeCAT-Demòcrates i ERC-MES, que ha rebut el suport de tots els grups municipals. El text resultant també demana que la planificació escolar del proper curs inclogui estudiar un projecte educatiu d'institut-escola al Catalunya, ubicat a Mira-sol, així com en altres centres que ho requereixin.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

De cara a una futura 13a escola, el consistori demanarà al departament d'Ensenyament que l'eventual construcció del centre es faci en les ubicacions proposades per l'Ajuntament i que el pressupost de la Generalitat de 2020 inclogui el projecte arquitectònic.

El portaveu municipal, Pere Soler, s'ha felicitat de l'entesa amb la resta de grups municipals. Per part del govern, la regidora d'Educació, Esther Salat, ha dit que ja han sol·licitat al departament tres 'plans B' en cas que l'escenari del nou curs no pugui atendre la demanda. Des d'ERC-MES, el regidor Ferran Villaseñor ha remarcat que la possibilitat de fer un institut-escola ha de fer-se extensiu a més zones, a banda de Mira-sol.

Les esmenes han fet caure de la moció original la petició que els pressupostos de la Generalitat per al 2019 incloguin una part dels 5,2 milions d'euros que el govern ha de retornar a Sant Cugat per l'avançament per a la construcció de La Mirada.


Pere Soler

Les esmenes del PDeCAT són raonable, dóna més informació i ara dóna la porta oberta perquè Ensenyament estudiï la planificació de l'institut-escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.