El PP demana mesures coercitives per acabar amb la brutícia i les bretolades als parcs i jardins


  • Comparteix:

Els populars volen que es concentri l'oferta d'oci nocturn en una sola zona

Els populars volen que es concentri l'oferta d'oci nocturn en una sola zona

El PP de Sant Cugat reclama mesures més coercitives per fer front al vandalisme, la inseguretat ciutadana i l'estat de brutícia que, asseguren, presenten els parcs i jardins municipals. Segons el PP, s'hauria d'acotar una zona d'oci nocturn, concentrada al voltant de la zona de la discoteca Chic, per solucionar alguns d'aquests problemes.

Berta Rodríguez, presidenta del PP de Sant Cugat, denuncia que moltes de les zones verdes de Sant Cugat presenten un estat lamentable degut a la brutícia i els excrements de gossos.

Algunes de les causes d'aquest estat, segons la presidenta, són les conductes dels joves ocasionades per l'oci nocturn i també les conductes incíviques d'alguns propietaris de mascotes. En aquest sentit, Berta Rodríguez demana a l'equip de govern mesures més coercitives per paliar aquests problemes.

Berta Rodriguez

El vandalisme, el botellot i les carreres de motos són habituals als parcs de la ciutat. Cal que l'Ajuntament apliqui mesures coercitives per evitar aquestes pràctiques.


Pel PP, caldria acotar els llocs d'oci nocturn i concentrar-los a una zona fora del casc urbà. Una de les propostes del partit local és localitzar l'oci nocturn a la zona del Chic. Ho explica Berta Rodríguez.

Berta Rodriguez

Els llocs d'oci s'han de concentrar en un sol lloc. Cal una zona de diversió per a joves allunyada del casc urbà, com ara la zona de Chic.


A més, el PP presentarà una esmena al pròxim ple municipal per ubicar als jardins i zones infantils pipicans i evitar, així, la brutícia de les zones verdes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.