La urbanització de Can Borrull finalitzarà a l'estiu

Amb les obres realitzades arribarà la legalització del barri planenc


Temes relacionats

Els veïns de Can Borrull es deslliuren de pagar les quotes de la urbanització, que s'inicia al desembre (29/nov/17)

Els veïns de Can Borrull es reconcilien amb l'Ajuntament i celebren l'inici d'obres al setembre ( 7/jun/17)


  • Comparteix:

El barri de Can Borrull, a les Planes, esdevindrà legal l'estiu vinent. Serà quan acabin les obres d'urbanització, uns treballs llargament reclamats pels veïns. L'actuació es completarà després de sis retards i 12 anys de negociacions i tràmits, des de l'aprovació definitiva de la modificació del Pla General Metropolità (PGM) al sector.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha definit la visita d'aquest dimecres com a 'positiva' i s'ha compromès a enviar un requeriment a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) perquè faci el manteniment corresponent a la riera de Vallvidrera, que acumula molta brutícia per les pluges recents.

La millora consta de tres grans intervencions: pacificar el trànsit a la carretera de Vallvidrera i dotar de més seguretat els vianants -amb la instal·lació de voreres-; urbanitzar la zona amb una nova xarxa d'aigües pluvials, una nova canonada d'aigua potable i un nou enllumenat, i la renovació dels semàfors i la reducció del risc d'inundacions amb la construcció d'un mur de formigó a la riera.

Les obres van començar al desembre del 2017 després de refer el pressupost del projecte a la baixa. Finalment, els treballs, a càrrec d'Artífex Infraestructures estan pressupostats en poc més d'1,6 milions d'euros, finançats amb la subvenció d'1,8 milions de la Diputació.


Carmela Fortuny

Com a Ajuntament ens pertoca adaptar-nos a la realitat i actualitzar-nos. Això significa l'autorització, el reconeixement i la legalització que aquestes cases puguin estar aquí i una vegada tenim això, cal fer la millora urbana perquè els veïns hi visquin en les millors condicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.