Gutiérrez fa el pas i presenta candidatura pels comuns a les municipals

Ramon Gutiérrez lidera l'única candidatura, pendent de ratificació pels militants


Temes relacionats

ICV oficialitza l'entrada a Sant Cugat en Comú de cara a les eleccions ( 1/nov/18)

Sant Cugat en Comú comença a caminar per definir discurs i programa electoral (25/set/18)


  • Comparteix:

Gutiérrez, amb membres de la seva llista / Foto: Cugat.cat

Gutiérrez, amb membres de la seva llista / Foto: Cugat.cat

El portaveu municipal i cocoordinador d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, ha presentat aquest divendres la seva candidatura a les eleccions municipals per Sant Cugat en Comú. La seva és l'única llista presentada, però tot i així la militància ha de ratificar-la en tres dies de votacions que finalitzaran dilluns a la tarda. Serà llavors quan, amb tot pronòstic, en 'Guti' serà l'alcaldable de la primera incursió de Sant Cugat en Comú en uns comicis locals. I també seria l'estrena del santcugatenc com a cap de llista.

Una aventura que no fa por a Gutiérrez que acredita 'el bagatge de quatre anys de regidor' i el suport de tres dones: la seva companya de grup municipal i última alcaldable d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana; l'altra coordinadora de partit i 'tutora', Àssun Reyes, i l'advocada Aina Balada, que s'estrena en política com a número dos en la llista.

Balada, filla de l'exregidor ecosocialista Joan Balada, farà tàndem per 'fer fora el PDeCAT del govern' i cercar un Sant Cugat 'on ningú quedi enrere'. En tercer lloc apareix Andreu Sierro, amb l'activisme al barri de Sant Francesc-Monestir com a valor afegit. El podemita Antonio Roa, la històrica feminista Montse Espanyol i veus de districtes com el florestà Isidre Marías i el valldoreixenc Oriol Porta són altres aportacions a una llista renovada, rejovenida i transversal.

Perquè a Sant Cugat en Comú 'no veureu sigles', diu Gutiérrez, 'hi ha gent d'ICV, EUiA, Podem, Plataforma de Pensionistes, Sindicat de llogaters... però tots som un equip'. Diferents sensibilitats i 'diferents lluites socials' amb un pilar comú: la lluita per l'habitatge. Per al santcugatenc aquest serà un cavall de batalla en els comicis, en un programa electoral en construcció que inclourà la lluita contra la corrupció i la municipalització dels serveis.

I en l'horitzó, mantenir els dos regidors i superar-los. De moment, Gutiérrez ha presentat la seva proposta en un acte familiar al Casal Torreblanca i amb un discurs emocionat que ha aixecat els aplaudiments dels assistents. Un escalf de la militància que el santcugatenc espera traduir dilluns en una candidatura oficial per a les eleccions municipals de 2019.








Ramon Gutiérrez

Nosaltres apostem per una ciutat que no deixi ningú enrere. Per això aspirem amb altres forces fer una majoria que acabi amb la majoria de Convergència.

Ramon Gutiérrez

Considero que ja tinc una mica d'experiència. Els que s'estrenaran segur són els altres tres llocs de la llista i això sí que és una estrena de veritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.