Primera imatge dels polítics independentistes empresonats a Lledoners


  • Comparteix:

Romeva, a la dreta, amb la resta de polítics empresonats / Foto: ACN

Romeva, a la dreta, amb la resta de polítics empresonats / Foto: ACN

Òmnium Cultural ha fet pública la primera imatge dels polítics independentistes reclosos a la presó de Lledoners. A la imatge es pot veure l'exconseller santcugatenc Raül Romeva amb la resta d'exmembres del govern empresonats, així com l'exlíder de l'ANC Jordi Sànchez i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart.

La difusió de la fotografia coincideix amb l'anunci que Jordi Sànchez i Jordi Turull faran una vaga de fam indefinida. Asseguren que no va 'contra ningú' i que busca 'remoure consciències'. Ho ha avançat l'advocat Jordi Pina en un escrit en què els presos justificaven la decisió per reclamar un Tribunal Constitucional (TC) 'imparcial i diligent' que no obstaculitzi de manera 'injustificada' els vuit recursos d'empara pendents de resoldre. Una mesura que, asseguren, els 'bloqueja' la possibilitat de recórrer al Tribunal Europeu de Drets Humans, on actualment 'dipositen la confiança'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.