El PSC vol acabar amb el pas dels autobusos per la plaça de Lluís Millet


  • Comparteix:

Imatge d'un autobús passant per la plaça / Foto: Cugat.cat

Imatge d'un autobús passant per la plaça / Foto: Cugat.cat

El PSC vol eliminar el pas d'autobusos per la plaça de Lluís Millet. El grup municipal torna a obrir el debat d'aquesta reivindicació de l'Associació de Veïns del Centre Estació i proposa que es canvïi el recorregut perquè els autobusos passin pel túnel subterrani o es busqui una alternativa. La mesura, que els socialistes portaran al ple de desembre amb una moció, implica també canviar la ubicació de la parada d'autobusos al carrer dels Safareigs.

Per als socialistes, els canvis beneficiaran veïns, comerços i vianats d'un dels espais de la ciutat amb més activitat. Per aquesta plaça passen quatre línies d'autobús i més de sis milions de persones durant l'any, segons xifra el grup municipal. El portaveu, Pere Soler, ha assenyalat que és una reivindicació 'històrica' per 'dignificar' un espai del centre on hi ha perill amb el pas d'autobusos.

Soler també fa una crida a replantejar les línies de la ciutat perquè també potenciïn el pas per l'estació de Volpelleres i la de Rodalies, ja que aquesta zona és un 'pol de mobilitat' desaprofitat.

A més, la moció proposa ubicar la parada de taxis del carrer d'Andana al carrer de Safareigs, entre el carrer de Villà i la Rambla Ribatallada, així com adequar les escales i els nous accessos de la plaça de Lluís Millet per a persones amb mobilitat reduïda.


Pere Soler

És una reivindicació històrica dels veïns del Centre-Estació que crec que és coherent. Ara que tenim engegada la Taula de Mobilitat és l'hora de posar-se a treballar en aquest sentit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.