El PSC demana que es destini l'immoble del carrer Sant Antoni a fer-hi un Casal de la Dona


  • Comparteix:

Els socialistes no descarten altres usos, però volen una decisió ràpida

Els socialistes no descarten altres usos, però volen una decisió ràpida

El PSC demana a l'equip de govern que es tirin endavant les negociacions amb la Generalitat per tal que l'immoble del carrer Sant Antoni que va ser desallotjat sigui cedit al municipi. Els socialistes volen que l'edifici es destini a un Casal de la Dona, tot i que no descarten altres usos.

Els socialistes presentaran al proper ple municipal una moció instant l'equip de govern a iniciar de forma immediata les converses amb la Direcció General de Patrimoni, propietària de l'immoble, per obtenir la cessió de l'edifici i poder destinar-lo a usos socials.

Tot i que el PSC assegura que li consta que el govern municipal ha iniciat les negociacions, els socialistes demanen que l'immoble es destini, en concret, a un Casal de la Dona. El portaveu del grup municipal, Jordi Menéndez, assegura que la ciutadania no entendria que aquest espai estigués en desús per més temps.

Jordi Menéndez

Demanem un compromís clar perquè s'utilitzi aquesta casa per fer un Casal de la Dona. Un edifici de titularitat pública no pot romandre tancat i en desús.


Els socialistes volen que el projecte del Casal de la Dona es dissenyi en el marc del Pla d'Igualtat, tot i que no descarten que l'immoble del carrer Sant Antoni pugui tenir altres usos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.