VOX es presentarà a les eleccions municipals per 'entrar amb força' al ple de Sant Cugat


  • Comparteix:

Ignacio Garriga, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Ignacio Garriga, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

VOX concorrerà a Sant Cugat a les eleccions municipals i ho farà amb un nou alcaldable. La formació té previst iniciar al gener un procés de primàries per elegir el cap de llista, que no serà com en la darrera convocatòria Ignacio Garriga, que ostenta altres càrrecs al comitè nacional del partit i espera poder 'estar present a altres comicis'. Tot i així, Garriga es mostra confiat que el partit 'entrarà amb força' al ple municipal, ja que es presenten com 'alternativa' per a totes aquelles persones que 'es veuen menyspreades pel govern municipal' o que no se senten representades.

De fet, Garriga creu que els resultats de VOX a les eleccions andaluses han permès que molts santcugatencs coneguin la formació i la vegin com 'una alternativa transversal'. A Sant Cugat, el seu objectiu és obtenir representació i superar amb escreix els resultats dels últims comicis municipals, on VOX, en coalició amb Família i Vida, va ser la vuitena força més votada amb 482 sufragis (1,32%).

Per aquesta ocasió, VOX encara no ha decidit si repetirà aliança, buscarà nous suports o es presentarà en solitari. De moment, la formació, que a àmbit municipal funciona amb una comissió gestora, assegura que es presenta per retornar la confiança en les institucions i donar veu a 'molta gent que està cansada' del govern municipal.

Segons el partit, VOX té 50 afiliats i un centenar de simpatitzants.






Ignacio Garriga

Volem donar veu a tots els santcugatencs que es veuen menyspreats pel govern municipal, representar a qui no se sent representant i retornar la confiança en les institucions.

Ignacio Garriga

Sant Cugat és un d'aquells municipis on entrarem amb força perquè hi ha molta gent que està cansada de veure com el govern municipal està d'esquenes a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.