El Cau Amic demana ajuda urgent per fer front a un cas de leishmaniosi

El Gas necessita un tractament d'un mes de glucantime, un medicament molt car


  • Comparteix:

El Gas, durant la jornada d'adopcions / Foto: Cugat.cat

El Gas, durant la jornada d'adopcions / Foto: Cugat.cat

La protectora El Cau Amic demana ajuda urgent per recollir el medicament glucantime per tractar un dels seus gossos, el Gas, que pateix leishmaniosi. L'animal necessita, segons el veterinari, un mes de tractament, que resulta molt car, i per això la protectora demana la màxima col·laboració possible. El glucantime es pot adquirir en la seva versió per humans, difícil de trobar en farmàcies, o per a animals, que costa més del doble.

ESCOLTA-HO

Els medicaments es poden entregar al refugi o a les següents botigues i clíniques veterinàries: Veterinos, la Floresta, Traivet, la Masia dels Animals, Casalet de Valldoreix, Feres Gat i Gos i Terranova CNC.

Rosa Maria Marquès i Francesc Codonyés han fet la crida al final de la secció 'Gat i gos' del magazín 'Sant Cugat a fons', on també han parlat de la síndrome de Noe, l'acumulació compulsiva d'animals de companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.