L'absència de Castelló marca la junta de veïns de la seva renúncia

El govern proposa Neus José com a substituta


  • Comparteix:

Castelló no ha assistit a la sessió / Foto: Cugat.cat

Castelló no ha assistit a la sessió / Foto: Cugat.cat

La junta de veïns de Valldoreix s'ha reunit aquest dijous en sessió extraordinària per oficialitzar la renúncia de Quim Castelló com a vocal del govern de l'EMD. També s'ha donat a conèixer el nom de Neus José com a proposta de l'equip de govern com a substituta. José no pendrà posessió del càrrec fins que la junta electoral validi el nomenament. Castelló, que no ha assistit a la sessió, va anunciar la seva marxa a finals de novembre per 'discrepàncies polítiques', tal com va avançar Cugat.cat.

A la sessió, el portaveu de l'equip de govern, Bernat Gisbert, ha comunicat la renúncia de Castelló i la consegüent proposta de substitució del govern.

Per la seva banda, el portaveu municipal d'ERC-Mes a l'EMD, Noël Climent, ha lamentat l'absència de Castelló a la sessió, de qui ha dit que li hagués agradat saber els motius de la seva sortida, i li ha agraït la feina feta.

Un agraïment que també ha secundat la presidenta accidental de l'EMD, Susana Herrada. 'Lamentem la decisió i li agraïm la seva tasca', ha dit.








Noël Climent

Per part d'ERC ens hauria agradat que el senyor Castelló hagués explicat els motius. Desitjar-li el millor i agrair la feina que ha fet durant tots aquests anys.

Susana Herrada

Des del nostre grup també agraïm la feina del senyor Castelló. Lamentem la decisió, però la vida és així. Hem de mirar cap endavant i ara tindrem una nova vocal, del qual en farem el nomenament en una propera junta un cop tinguem la credencial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.