La junta de veïns de Valldoreix portarà els pressupostos a aprovació aquest dilluns

Serà la primera junta de Puig com a president després de la seva reincorporació

EMD de Valldoreix / Foto EMD

Política

Publicat el 24/des/18 per Roger Cuartielles

Valldoreix portarà a aprovació definitiva els seus pressupostos a aquest dilluns després que fa un mes s'aprovessin de manera inicial. La junta de veïns del territori es reunirà en una sessió a les nou del matí a l'EMD. Entre els temes a tractar, també figura una moció per denunciar el bloqueig jurídic del Tribunal Constitucional i donar suport als 'presos polítics'. Aquesta junta será la primera de Josep Puig com a president després que es reincorporés al càrrec fa uns dies. De fet, Puig va assegurar que amb el seu retorn els pressupostos deixaran d'estar encallats ja que amb la seva reincorporació el govern ja no estarà en minoria.

Ordre del dia:

1. Resolució de les al.legacions presentades pel Sr. Miquel Diez Folch i pel grup municipal de Ciutadans, i aprovació definitiva del Pressupost 2019, bases del pressupost, modificació de plantilla de personal, modificació de la Relació de Llocs de Treball i modificació de l'organigrama.
2. Moció per denunciar el bloqueig jurídic del Tribunal Constitucional i de suport als presos polítics.
3. Donar compte del Decret de Presidència de l’EMD núm 714/2018 de contractació de l’empresa Paymacotas engineering S.A pel projecte de reparació dels murs del Torrent del Xoriguer pel preu de 10.150 euros més IVA.