El nomenament de Jordi Esteban representa un canvi generacional a la JNC


  • Comparteix:

Esteban substitueix a Marta Canas en el càrrec

Esteban substitueix a Marta Canas en el càrrec

La secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya té nou president. Jordi Esteban, el fins ara cap de premsa, ha assumit el càrrec després que la seva antecessora, Marta Canas, hagi deixat les seves responsabilitats a la secció de Sant Cugat per entrar a formar part del Comité Executiu nacional, on s'ocuparà de les polítiques socials.

Marta Canas ha deixat, després de quatre anys en el càrrec, la presidència de la secció local de la JNC. Ho fa per integrar-se en el Comité Nacional, on els propers dos anys s'encarregarà de desplegar les polítiques socials. Segons Canas el relleu a la secció de Sant Cugat no ha de representar, necessàriament, un canvi de rumb, tot i que sí que pot influir en la manera de treballar.

Marta Canas

Seguirem la mateixa línia tot i que amb el canvi de persones cania la manera de treballar i més ara som més gent


Jordi Esteban, el nou president, ha volgut destacar la feina feta per Canas al capdavant de la JNC, i és que en el seu mandat, la secció local de Sant Cugat ha vist augmentar el nombre de militants. Aquesta és per Esteban una de les claus que han portat a Canas al Comité Executiu.

Jordi Esteban

El nomenament de la Marta és un reconeixament de le feina feta per Sant Cugat, el creixement de militància s'ha reflexat en l'entrada de la Marta i en el meu nomenament


Com a president de la secció local, Esteban haurà de representar la JNC de Sant Cugat dins del Consell Nacional, un parlament intern en el que estan representades totes les seccions locals de les joventuts convergents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.