Ferran Villaseñor dirà adéu aquest mandat a la seva etapa de regidor

Avança que ERC i MES han tancat pacte per a la reedició de la coalició electoral


  • Comparteix:

Villaseñor, quan va deixar l'acta de regidor el 2015 / Foto: Localpres

Villaseñor, quan va deixar l'acta de regidor el 2015 / Foto: Localpres

'Considero que amb 12 anys n'hi ha prou' és el que ha dit el regidor d'ERC-MES, Ferran Villaseñor, per justificar el final de la seva etapa a l'Ajuntament. Ho ha anunciat aquest dilluns en un comunicat en què fa balanç dels anys de política representativa, etapa que va iniciar des de les files del PSC. Han estat tres mandats, l'últim des d'ERC-MES, i Villaseñor assegura que treballarà en política des del teixit associatiu i com a membre de MES. El regidor ha avançat que ERC i Moviment d'Esquerres tenen pacte per a la reedició de la coalició electoral.

'Haver pogut representar el conjunt dels ciutadans és un fet que m'ha fet créixer política i personalment', ha escrit Villaseñor en el text adreçat als mitjans. Per aquest santcugatenc treballar tres mandats des de la cosa pública és suficient i ara és moment d'obrir una nova etapa. Això sí, diu alt i clar a Cugat.cat, 'ni m'en vaig a un altre partit i mantindré l'acta de regidor fins a final de mandat'.

No va fer-ho a l'anterior mandat, quan al ple de gener de 2015 deia adéu a l'acta de regidor. Deixava de ser portaveu municipal i alcaldable del PSC per aquelles municipals que van suposar el retorn d'ERC al ple de l'Ajuntament. I amb ERC, el 'retorn' també de Villaseñor, llavors com número 2 d'Ingla.

Han estat quatre anys 'intensos' a causa de l'1-O, el 155 i l'empresonament de polítics, però també ha estat un període en què 'cal situar Sant Cugat en el debat de l'expulsió per motius de renda, la cohesió dels barris o la generació d'habitatge públic'.

Villaseñor va iniciar la singladura política a Sant Cugat el 2000. Des del PSC va treballar des de l'executiva i després com a primer secretari. L'única vegada que es va presentar a les eleccions va ser el 2011, quan feia de portaveu municipal dels socialistes al consistori. De cara al 2014, ja va arribar el seu ingrés a MES i poc a poc l'adéu a l'etapa socialista.

Aquest amant de la cuina i de la cultura andalusa, ha avançat que ERC i MES estan ultimant els detalls de la coalició electoral. Potser tancarà la llista de Mireia Ingla o potser no, no ho ha confirmat. El que sí té clar és que 'continuaré treballant per a Sant Cugat' i que aquest mandat serà 'el mandat dels pactes de govern i el de situar la ciutat i els seus habitants com a objectiu'.


Ferran Villaseñor

Abandono la política? No. Canviarà el meu rol. M'interessa molt el tema de generar debat del que ha de ser la ciutat. M'interessa l'organització de xerrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.