L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume-Alonso Cuevillas, visita Sant Cugat

La xerrada 'El judici de la vergonya' serà al Casal Torreblanca


  • Comparteix:

Jaume-Alonso Cuevillas / Foto: ACN

Jaume-Alonso Cuevillas / Foto: ACN

El catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona (UB) i advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, visita aquest dimecres el Casal Torreblanca amb la xerrada 'El judici de la vergonya'. La trobada, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) i Òmnium, coincideix amb els 15 mesos d'empresonament del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i de l'expresident de l'ANC i diputat de JxCat, Jordi Sànchez. La presentació anirà a càrrec del membre del secretariat nacional de l'ANC Pep Fort i Padró. Serà dos quarts de vuit de la tarda.

Jaume-Alonso Cuevillas
El lletrat és doctor en Dret Processal per la Universitat de Barcelona. Des de 1997 fins al 2005 ha estat degà de l'll·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, feina que va compatibilitzar, fins al 2000, amb la presidència del Consell de l'advocacia catalana. També ha estat el president de la Federació Europea del Col·legi d'Advocats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.