L'Ajuntament es compromet a millorar el servei de la L-1


  • Comparteix:

La freqüència de pas dels autobusos, un dels objectius de l'Ajuntmanent / Foto: Localpres

La freqüència de pas dels autobusos, un dels objectius de l'Ajuntmanent / Foto: Localpres

L'Ajuntament es compromet a replantejar el recorregut actual de la línia d'autobús L1 tenint en compte que es tracta d'una de les línies més llargues, antigues i utilitzades de Sant Cugat, així com la millora de l'eficàcia en el seguiment de les propostes que es presenten a la Taula de Mobilitat. El ple municipal ha tirat endavant la proposta de la CUP-PC a la qual s'ha sumat el PDeCAT-Demòcrates i ERC-MES. Tots els grups municipals hi han votat a favor, tret dels dos regidors no adscrits Xavier Cortès i Dimitri Defranc, que s'han abstingut.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

La responsable de Mobilitat, Cristina Paraira, valora 'l'entesa entre els grups' per a la millora en el transport públic i remarca que la freqüència de pas 'és un dels objectius' del transport urbà de la ciutat. Els grups municipals han coincidit en criticar les 'mancances' que presenta la Taula de Mobilitat quan es tracta de debatre i tirar endavant propostes.

El regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha demanat que de cara el proper mandat es 'replantegi el funcionament' d'aquest òrgan. Pel que fa el servei de bus urbà, els grups veuen 'urgent' un canvi de model que afavoreixi el transbordament i la freqüència de pas. Els republicans, però, demanen que els canvis es portin a debat als consells de barri corresponents.

Tot i la seva abstenció, el regidor no adscrit Xavier Cortès aposta per un servei de busos urbans de tipus llençadora 'com a Valldoreix'.




Cristina Paraira

Creiem que la freqüència és un dels objectius que hem d'assolir però estem en un punt en què és una mica difícil fer aquests retocs.

Èric Gómez

Compartim aquesta crítica i això ha fet canviar el nostre punt de vista sobre la taula. Al principi portàvem propostes a la taula i no al ple però va arribar un moment on ens vam adonar que la taula no era operativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.