Cs sol·licita al Parlament un servei de pediatria 24 hores per a Sant Cugat

Lamenten 'el vot en contra dels partits independentistes'


Temes relacionats

Sant Cugat demana a Salut que el CAP La Mina tingui urgències pediàtriques 24 hores tots els dies de l'any (15/mai/17)


  • Comparteix:

La formació reclama la instal·lació del servei al CAP Mina / Foto: Ajuntament

La formació reclama la instal·lació del servei al CAP Mina / Foto: Ajuntament

Cs ha portat al Parlament una proposta de resolució perquè Sant Cugat tingui un servei de pediatria 24 hores. Ho ha fet a través de la regidora i diputada a la cambra, Munia Fernández-Jordán, que la setmana passada va defensar la demanda a la comissió de Salut. Des de la formació taronja, però, lamenten que la proposta no hagi tirat endavant 'pel vot en contra dels partits independentistes'. Concretament, el text instava la Generalitat a dotar de servei d'urgència de nit, caps de setmana i festius el CAP de la Mina amb un pediatra.

Des del partit recorden, en un comunicat, que al maig de 2017 es va aprovar una moció en què se sol·licitava una millora del servei.

De fet, al ple d'aquest dilluns, Fernández-Jordán ha aprofitat el torn de precs i preguntes per abordar la qüestió. Concretament, ha preguntat a l'alcaldessa, Carmela Fortuny, per què la proposta no havia comptat amb els vots a favor de Junts per Catalunya. Fortuny li ha respost que el consistori es va reunir amb la secretària de Salut per abordar 'les necessitats sociosanitàries del municipi', entre elles l'hospital públic de referència.










Munia Fernández-Jord

Sol·licitàvem que es posessin els mitjans perquè hi hagués aquest servei. M'agradaria que expliqués per què el seu partit hi va votar en contra.

Carmela Fortuny

El que li puc dir és que com a alcaldessa i amb la tinent d'alcalde de Polítiques Socials, ens vam reunir amb la secretària de Salut per defensar totes les necessitats sociosanitàries del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.