Primàries Sant Cugat aspira a tenir 2.000 electors per a la votació de candidats

Assegura que Demòcrates entra al projecte però el partit diu 'que no té un posicionament formal'


  • Comparteix:

Albert Latorre, Marga Codina i Jordi Manchón / Foto: Cugat.cat

Albert Latorre, Marga Codina i Jordi Manchón / Foto: Cugat.cat

Primàries Sant Cugat confia reunir 2.000 electors per a la votació en les primàries que celebrarà el 23 de febrer per confeccionar la llista per a les municipals. Amb 750 electors a dia d'avui, la coordinadora independentista es mostra convençuda que és l'alternativa per a 'les persones que no estan contentes amb els partits sobiranistes a l'Ajuntament'.

I per això la plataforma posa fil a l'agulla a la precampanya amb la visita del candidat de Primàries Barcelona, Jordi Graupera, i el diputat de Demòcrates Antoni Castellà el 26 de gener al Casal de Mira-sol. Un acte en què també donaran a conèixer alguns candidats de la llista.

'De moment en tenim quatre' apunta el portaveu de Primàries Sant Cugat, Jordi Manchón. El també president de Solidaritat Catalana creu que els candidats, així com el nombre d'electors aniran creixent a mesura que s'acosti el dia de les primàries. El 2 de febrer ho celebraran l'Hospitalet, Terrassa i Sant Just Desvern i el 23 de febrer, uns 150 municipis, com Sant Cugat. Manchón ha aprofitat per fer una crida perquè les dones s'apuntin 'al procés de primàries més nombrós que hi ha hagut a Sant Cugat'.

El 8 de febrer finalitzarà el període per presentar candidatura, però aquest no seran oficials fins l'11 de febrer, passades les al·legacions. Els electors inscrits seran els que confeccionaran el programa electoral.

Què passa amb Demòcrates?
El compte enrere per confeccionar les llistes ha passat factura aquest dimarts a Demòcrates. Ha estat en la mateixa roda de premsa de Primàries Sant Cugat, on el representant de Demòcrates i membre del procés, Albert Latorre, ha assegurat que el partit independentista 'avala i participa del procés de Primàries i no participa en cap altra candidatura transversal' en al·lusió a la plataforma de l'ANC. Una opció que han desmentit fonts de Demòcrates que han atribuït a Latorre un posicionament personal. El membre de Demòcrates i regidor, Carles Brugarolas, ha apuntat a Cugat.cat que el partit 'encara no té un posicionament formal, estem on ens vàrem quedar el dia de la nostra darrera assemblea, tot i que és obvi q el temps s'escurça'. El partit decidirà com concorre a les eleccions en una assemblea extraordinària el dimarts.




Jordi Manchón

És el procés que li pot donar una validesa més gran a la feina que estem fent. Volem que els santcugatencs se sentin partíceps del canvi.

Albert Latorre

La transversalitat amb la qual l'ANC volia fer un entorn transversal no ha estat acceptat per la resta de partits independentistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.