Salut reconeix que el Vallès necessita 'un reforç' pel que fa a hospitals públics

Des de l'Hospital Universitari General de Catalunya no es té constància que això pugui afectar l'equipament


  • Comparteix:

La consellera de Salut, Alba Vergés / Foto: ACN

La consellera de Salut, Alba Vergés / Foto: ACN

El departament de Salut manté l'aposta de posar a disposició de la ciutania tots aquells dispositius hospitalaris possibles, com l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC). Uns plans que es van posar sobre la taula la legislatura passada, amb Toni Comín al capdavant de l'àrea, i que ara es mantenen amb Alba Vergés com a titular del departament. En un entrevista a Catalunya Ràdio, la consellera ha reconegut que el Vallès necessita 'un reforç' pel que fa a hospitals públics.

Sobre la intenció de 'desprivatitzar' equipaments com l'HUGC, gestionat per Quirónsalud, el grup hospitalari assegura no tenir-ne constància. Segons ha explicat a Cugat.cat, l'hospital santcugatenc segueix un full de ruta que no preveu un canvi en la titularitat. De fet, properament veurà la llum la renovació del servei d'Urgències, fet que demostra el compromís del centre 'per garantir el benestar tant dels usuaris com dels professionals'.


Alba Vergés

És evident que el Vallès necessita un reforç. Ho parlarem amb molta calma. Tenim a la nostra xarxa molts dispositius que volem posar a disposició de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.