Cs vol que Correus millori el seu servei a Valldoreix

Els taronges presentaran una moció per reclamar millores


  • Comparteix:

L'estafeta de Correus a Valldoreix es troba a tocar de la Nau de Cultura / Foto: Google Maps Street View

L'estafeta de Correus a Valldoreix es troba a tocar de la Nau de Cultura / Foto: Google Maps Street View

El grup de Cs a l'EMD vol una millora de les instal·lacions i el servei de Correus a Valldoreix. La formació taronja presentarà una moció a la propera junta de veïns que proposa un canvi d'ubicació de l'estafeta de Correus de Valldoreix, ja que l'actual, al carrer de Sant Albert, està 'obsoleta', i reclama ampliar l'horari de l'oficina. L'agrupació lamenta que 'els treballadors es veuen obligats a treballar en condicions precàries', fet pel qual el servei se'n ressent.

Per fer realitat les demandes, la proposta de Cs insta Correus a fer 'una inversió en modernització i millora del servei', així com una ampliació de l'horari d'oficina. També sol·licita a l'EMD de Valldoreix la cessió d'un nou espai per a l'oficina.

La vocal de Cs a l'EMD de Valldoreix, Anna Cano, confia, a més, que l'aprovació del text serveixi per empènyer cap a la millora del servei també a la resta de territoris de Sant Cugat.

Correus, al cas de les queixes
Recentment, l'EMD de Valldoreix ha exigit explicacions a Correus pel 'mal funcionament' del servei al territori arran que veïns i la mateixa entitat municipal pateixen retards en la correspondència ordinària. Segons el govern valldoreixenc Correus nega una manca d'efectius i atribueix la situació a 'algun problema en la cadena de repartiment'. Per resoldre la problemàtica, l'operadora estatal ha contactat diversos veïns d'Aqualonga, Monmany i Regadiu perquè enviïn informes diaris sobre incidències durant un mes. L'EMD ha apuntat que les demores de les cartes han estat d'entre 15 dies i un mes.

Amb les dades que recopilin, Correus -que té cinc carters a Valldoreix- espera localitzar el problema i es tornarà a reunir amb l'EMD. Amb aquesta informació els responsables aplicaran les mesures correctores corresponents per tornar a la normalitat.


Anna Cano

Que els veïns de Valldoreix puguin tenir una atenció eficient, amb condicions òptimes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.